Introducció

Tornem per parlar-vos del ja conegut simulador de Drons de curses Liftoff. Aquesta vegada parlarem d'una de les últimes novetats, el nou mode de joc multiplayer, el qual hem provat durant més d'un mes i ens ha encantat!

Ara, si fem click a la pestanya multiplayer, obre un sub-menú on podem escollir entre Lobby i Leaderboards.

Llegeix més...

Avui us facilitem un vídeo per explicar-vos com crear un circuit (Track Editor) i com fer que aquest, sigui vàlid per cronometrar el temps (Race Editor) amb el simulador de FPV Racers LiftOff.

Track personalitzat llest per a fer curses cronometrades

Llegeix més...

En aquesta ocasió us mostrem el circuit que utilitzaran els pilots del Team DDC CameraCopter per a entrenar la propera cursa de la DDC Cup que es celebrarà a finals de febrer, dins el marc de la Mollerussa Drone Party i que volem compartir amb tots vosaltres.

Track del MDP 2016

Com tram difícil, s'ha de destacar la corba a esquerres seguida de una porta, i aquesta a la vegada, seguida d'un bon cop de gas per a poder passar per sobre del túnel. Si no es traça bé la corba, es perd molt de temps en la zona.

És un circuit en "8" amb el mateix nombre de corbes a esquerres que a dretes, té zones molt ràpides i d'altres força lentes, fet que obligarà als pilots trobar un bon compromís amb l'inclinació de la càmera.

Track del MDP 2016

Track del MDP 2016

Us deixem l'enllaç del circuit per a qeu pogueu descargar-lo i provar-lo al vostre PC:

Descargar Track

 

I les instruccions per a que no tingueu cap problema amb la seva instal·lació:

Tracks Liftoff

El present article preten ser una breu guia per facilitar l'intercanvi de circuits personalitzats pels usuaris. A continuació trobareu les instruccions i els detalls tècnics per realitzar l'instalació de les pantalles customitzades.

Jugant a un circuit personalitzat

Llegeix més...

SCROLL TO TOP