Introducció

Amb la nova versió de BetaFlight 3.1.X tenim una nova funcionalitat desitjada per molts… Poder canviar el color dels leds ¡amb un potenciòmetre de la emisora!

Això es un gran avantatge a l'hora de donar una mica d'espectacle en les carreres de DDC. O simplement saber quin company t'ha adelantat o has adelantat (en el meu cas normalment veig passar els leds :P).

El que necesitem per poder tenir aquesta nova funcionalitat es el següent:

  • Leds configurables (Addresable LEDS) tipus WS2811.
  • BetaFlight 3.1.X o superior.
  • Controladora de vol (FC) que soporti led Strip (Actualment quasi totes el soporten excepte algunes micro FC).
  • Un canal auxiliar lliure asignat a un potenciòmetre de la emisora.

Pasem a l'acció...

Llegeix més...

 

0. Introducció

En aquest article explicaré com configurar PIDs per a fer curses.

Llegeix més...

Les nostres emissores, com tot, pateixen de desgast. I és que les hores de vol i els simuladors no passen sense conseqüències.

Avui mostrem com deixar nova i/o millorar una emissora FRSky Taranis amb un vdeo pas a pas en el que expliquem de forma molt senczilla com canviar els gimbals de la nostra Taranis per els d’una emisora de gama superior en quant a qualitat de components. La Hitec Aurora 9.

Agraïm a HobbyPlay el subministrament del material.

Llegeix més...

En aquest article us ensenyarem com millorar la qualitat dels víedos gravats amb la nostra Xiaomi Yi, simulant la funció Superview de les GoPro.

Abans de començar és molt important deixar clar que per a poder fer anar el mod amb fluidesa s’haurà de tenir una microSD de classe 10 com a mínim.

A continuació deixem una guia pas a pas de com fer-ho:

Llegeix més...

A tots ens sonen el que són els PID i coneixem la criticitat dels seus paràmetres a l'hora de calibrar el control del nostre multirotor. Però, que són realment els PID? Com afecten al control de la nostra aeronau? En que es basa un sistema de control per PID?

Des de CameraCopter volem apropar-vos una mica més a la base en la que es sustenten aquest tipus de control des d'un punt de vista matemàtic (pero sense passar-nos) intentant il·lustrar-lo amb exemples pràctics aplicats al nostre entorn.

 

 

Sistemes de control

Els sistemes de control s'utilitzen en nombroses aplicacions, processos industrials i controls automàtics d'operacions, on intervenen multitut de variables. Enumerem a continuació una sèrie de conceptes que comparteixen tots els sistemes de control, i que usarem recursivament en l'àmbit que ens interessa: el control per PID.

Llegeix més...

SCROLL TO TOP