Diumenge dia 13 i aprofitant que no teníem esdeveniments oficials, l’equip CameraCopter vam aprofitar per organitzar la primera cursa intra-Team ofical!

Llegeix més...

Drone Riders - GP1 - Crònica

Fa ja algunes setmanes que n'estem parlant, un campionat que al marge de dur les competicions de drons a Espanya a un altre nivell, farà història ja que es caracteritza per ser la primera cursa de drons totalment televisada en el païs. Els encarregats d'organitzar-ho tot són els nostres amics i companys de DDC (Drones de Carreras www.dronesdecarreras.com) i BTV (www.btv.cat).

Llegeix més...

Que és Drone Riders?

El que tots els aficionats al món FPV sempre havien demanat, un programa de televisió en el que s'explica aquest petit món tal i com és realment, i a més a més fent un seguiment espectacular del que probablement sigui el millor campionat a nivell europeu.

Llegeix més...

Primer cap de setmana de tardor i d'acord amb la previsió meteorologic, plourà gairebé tot el cap de semana de manera que l'equip decideix anar a volar a una ubicació on la climatologia no serà un problema. El lloc es una nau industrial abandonada de grans dimensions i gairebé neta aixi que sembla perfecte per cremar unes bateries. L'inconvenient, els cops son bastant durs o sigui que no es qüestió de forçar massa i acabar el cap de setmana de mala forma.

Us deixem un video on es pot apreciar el progrés d'alguns dels pilots de l'equip.

Llegeix més...

Fa alguns mesos ens van contactar amb l'objectiu d'organitzar una exhibició amb la que donar a conèixer el mon dels drons de curses. Doncs bé, desrpés d'algunes reunions i visites per a revisar que el recinte reunia les condicions bàsiques per volar, va arribar el dia X.

Els membres de l'equip assistents a l'event vam quedar a les 12:00 per començar a preparar tant el circuit com la part audiovisual. L'idea es muntar un circuit senzill donat que el recinte es petit i el que es preten es simplement mostrar com podria arribar a ser una cursa, i al mateix temps disposar d'un parell de pantalles en les que mostrar el onboard d'un dels pilots i els videos que penja l'equip a Youtube (aprofitant per ambientar amb música).

Llegeix més...

SCROLL TO TOP