Drone Riders - GP1 - Crònica

Fa ja algunes setmanes que n'estem parlant, un campionat que al marge de dur les competicions de drons a Espanya a un altre nivell, farà història ja que es caracteritza per ser la primera cursa de drons totalment televisada en el païs. Els encarregats d'organitzar-ho tot són els nostres amics i companys de DDC (Drones de Carreras www.dronesdecarreras.com) i BTV (www.btv.cat).

Llegeix més...

Que és Drone Riders?

El que tots els aficionats al món FPV sempre havien demanat, un programa de televisió en el que s'explica aquest petit món tal i com és realment, i a més a més fent un seguiment espectacular del que probablement sigui el millor campionat a nivell europeu.

Llegeix més...

Fa alguns mesos ens van contactar amb l'objectiu d'organitzar una exhibició amb la que donar a conèixer el mon dels drons de curses. Doncs bé, desrpés d'algunes reunions i visites per a revisar que el recinte reunia les condicions bàsiques per volar, va arribar el dia X.

Els membres de l'equip assistents a l'event vam quedar a les 12:00 per començar a preparar tant el circuit com la part audiovisual. L'idea es muntar un circuit senzill donat que el recinte es petit i el que es preten es simplement mostrar com podria arribar a ser una cursa, i al mateix temps disposar d'un parell de pantalles en les que mostrar el onboard d'un dels pilots i els videos que penja l'equip a Youtube (aprofitant per ambientar amb música).

Llegeix més...

El passat diumenge 31 de juliol es va celebrar en l'spot de vol habitual del Team CameraCopter una quedada informal per a despedir, abans de dispersar-nos per vacances, els tres equips de la DDC Family presents a Catalunya: DDC Team, Acrobaix Team i Team CameraCopter.

Deixem un petit vídeo amb algunes voltes de la primera bateria del pilot @MIJABA al circuit que es va dissenyar específicament per a l'event.

Llegeix més...

Divendres 1 de Juliol

 

Ha arribat la data senyalada, hora de trobada, les 7:00 AM, lloc UAB (Universidad Autónoma de Barcelona), això implica que just acaba de sortir el sol, tots els membres de l'equip ja estem d'empeus ultimant els detalls de l'equipatge. Multi, LiPos, pales, carregadors... tot dins la maleta i llest per a fer-ho servir quan sigui necessari.

Un cop tots al punt de trobada, ens repartim entre els cotxes, distribuïm l'equipatge per viatjar el més còmodes possible i ens preparem per les més de 6 hores que ens esperen abans d'arribar al nostre primer punt de parada, un lloc molt especial que tots els aficionats al FPV probablement coneguin.

Llegeix més...

SCROLL TO TOP