Fa alguns mesos ens van contactar amb l'objectiu d'organitzar una exhibició amb la que donar a conèixer el mon dels drons de curses. Doncs bé, desrpés d'algunes reunions i visites per a revisar que el recinte reunia les condicions bàsiques per volar, va arribar el dia X.

Els membres de l'equip assistents a l'event vam quedar a les 12:00 per començar a preparar tant el circuit com la part audiovisual. L'idea es muntar un circuit senzill donat que el recinte es petit i el que es preten es simplement mostrar com podria arribar a ser una cursa, i al mateix temps disposar d'un parell de pantalles en les que mostrar el onboard d'un dels pilots i els videos que penja l'equip a Youtube (aprofitant per ambientar amb música).

A les 15:30 comença l'exhibició amb unes quantes tandes dels nostres pilots. A mesura que van passant les tandes el ritme va creixent i donant més i més espctacle (ho podreu comprobar en el video inclòs en aquesta crónica). De fet es van viure alguns duels a mort entre varios pilots.

Després de les rondes de racers es va procedir a una mini exhibició de nanocòpters, Inductrix per ser més precisos. Al públic els va cridar moltissim l'atenció donat que podiem volar entre ells sense cap mena de perill i estant a força metros de distància. Després de la diversió dels nanocòpters, vam tornar als racers fins a la hora de la conclusió, les 18:30h, podent viure novament molt bons duels.

Conclusions, public bastant satisfet amb l'exhibició (així ho testifiquen els mails rebuts en els següents dies), i l'equip content per com s'havia organitzat l'event i el seu resultat, segur que ens servirà per fer-ho encara millor en la següent ocasió.

Esperem que disfruteu de les fotos i el vídeo.

 

 

Galeria de fotografies:

Imatges cedides per Àlex Marlés
SCROLL TO TOP