Que és Drone Riders?

El que tots els aficionats al món FPV sempre havien demanat, un programa de televisió en el que s'explica aquest petit món tal i com és realment, i a més a més fent un seguiment espectacular del que probablement sigui el millor campionat a nivell europeu.

Aquesta es l'aposta de BTV (www.btv.cat) en col·laboració amb els amics de DDC (www.dronesdecarreras.com), sens dubte una valent aposta donant cobertura al que cap altre televisió actualment s'ha atrevit a donar donada la complexitat tècnica, fet pel qual chapeau a ambdós, BTV i DDC.

 

Dinàmica

Com ja hem comentat, el programa farà el seguiment del campionat organitzat per DDC que constarà d'una prova mensual (aproximadament) en les localitzacions més espectaculars de la zona de Barcelona (centres comercials, naus industrials...), incloent l'última prova del campionat en el mateix palau Sant Jordi. El campionat estarà format per cinc equips de tota Catalunya:

  • CameraCopter
  • DDC Squad
  • AcroBaix
  • KDroners
  • X-Storm

32 pilots d'aquests cinc equips participaran en cadascuna de les proves del campionat. Cada prova constarà en varies tandes d'entrenament, després de les quals es disputarà cuatre tandes inicials de cuarts de final amb 8 pilots en els quals es classificaran els cuatre primers pilots de cadascuna. Així es formaran les dues semifinals que mitjançant la mateixa mecànica donaran a conèixer els 8 pilots que disputaran la gran final.

Tot això serà retransmés per BTV mitjançant diverses càmeres fixes en els punts més interessants del circuit però també mitjançant les GoPro Session que tots els pilots montaran pels onboard. Todo ello será retransmitido por BTV mediante diversas cámaras fijas en los puntos más interesantes del circuito, pero también mediante las GoPro Session que todos los pilotos montarán para los onboard. Sens dubte tot un repte a nivell tècnic que segur que no ens defraudarà.

Però el programa no tindrà com contingut exclusiu aquestes proves del campionat. També es farà un seguiment dels diferents equips on s'abordarà la part més humana i permetrà veure la gran família que hi ha darrere d'aquest hobby on el bon rotllo impera davant tot.

 

Referències

A continuació podeu trobar tot el relacionat amb el programa:

 

Promo

 

Primer capítol: Introducció

I finalment, i no menys important, el primer programa emés el passat dia 20 de novembre:

SCROLL TO TOP