Diumenge dia 13 i aprofitant que no teníem esdeveniments oficials, l’equip CameraCopter vam aprofitar per organitzar la primera cursa intra-Team ofical!

Llegeix més...

Primer cap de setmana de tardor i d'acord amb la previsió meteorologic, plourà gairebé tot el cap de semana de manera que l'equip decideix anar a volar a una ubicació on la climatologia no serà un problema. El lloc es una nau industrial abandonada de grans dimensions i gairebé neta aixi que sembla perfecte per cremar unes bateries. L'inconvenient, els cops son bastant durs o sigui que no es qüestió de forçar massa i acabar el cap de setmana de mala forma.

Us deixem un video on es pot apreciar el progrés d'alguns dels pilots de l'equip.

Llegeix més...

Aprofitant les vacances i el bon temps, el nostre pilot GasGas no podia deixar passar l'oportunitat de realitzar uns vols a les maravelloses platges d'Ibiza durant la sortida del sol. Amb unes vistes espectaculars i un temps perfecte, el resultat es el que podeu veure en el següent video. Esperem que us agradi i com de costum, si us agrada no dubteu en fer Like, compartir i subscriure-us tant al canal de GasGas com al de CameraCopter.

Llegeix més...

Aquí us deixem una nova sessió d'entrenament, en aquest cas de @GasGas, un dels pilots de l'equip. La sessió va començar amb un parell de lipos per escalfar i comprovar que tot està a lloc. Després d'això, unes voltes a un circuit imaginari (alguna cosa s'haurà de fer quan un vola sol i no disposa de banderes ni portes, no?). Finalment, una mica de freestyle amb uns rolls, flips, power loops...

En definitiva, esperem que us agradi el video.

Llegeix més...

Qui no ha jugat mai al Mario Kart? A les batalles de globus?

Us deixem amb el video resultant d'una tarda de jocs, intentant rebentar el globus dels contrincants. Tot diversió i riures molt forts!

Llegeix més...

SCROLL TO TOP