Un cop més, no se'ns oblida el hobby ni de vacances. El nostre pilot @armengol13 ha recorregut la Costa Brava buscant noves localitzacions per muntar aspes, encendre la GoPro i sortir a volar!

A continuació deixem un video d'alguns dels vols resultants, concretament en el Monastir de Sant Pere de Rodes, localitzat al Cap de Creus. Des del punt més alt, es te visió d'un munt de ciutats i poblacions catalanes.

Esperem que ho disfruteu.

Llegeix més...

A les 6:48h sortia el sol per la línia del mar, aigues tranquiles i platja totalment buida. @MIJABA va aprofitar per a capturar algunes imatges increibles i practicar les seves habilitats en freestyle.

Us deixem amb el vídeo resultant a continuació.

Llegeix més...

Un lloc molt peculiar: sota un pont rodejat d'inmenses extensions de camps.

Tot i el temps, que amenaçaba pluja, @MIJABA ho va passar en gran sota les columnes del pont, i superant el repte de tocar amb el quad el sostre.

No t'ho pedis!

Llegeix més...

Increible matí de vol junt als companys d'equip @EAM5892 i @Xavisu.

No em cansaré mai d'aquesta sensació i adrenalina invaïnt el meu cos. Enfilant rectes, apurant portes i banderes... Tot i haber pogut solament completar dues bateries, unes de les més intenses que recordo!

Aquí us deixo un video del "onboard", sense música ni adorns. I es que... quina millor música que la dels motors a màximes rpm? Espero que ho disfruteu tant com jo.

Una abraçada a tots.

@JR_acro

Llegeix més...

Quad nou, motors nous, dia nou i cel blau. Què més es pot demanar? Un cop de gas i el perds de vista. Amb aquest setup sí que es pot fer freestyle.

Llegeix més...

SCROLL TO TOP